Verkkokauppa-alustaamme käyttäviä tyytyväisiä kauppiaita

Täällä voit tutustua joihinkin tyytyväisiin verkkokauppa-asiakkaisiimme. Rakennetaan ammattimainen verkkokauppa yhdessä!


Lilla Company

Tyytyväinen asiakas - Lilla Company

Elämyksiä ihanien lastenvaatteiden maailmassa! - Lilla Companystä löydät trendikkäimmät ja ihanimmat lastenvaatteet parhaimmilta brändeiltä kuten Minti, Aarrekid, Raida ja Mini Rodini.

"Valitsin Sidianin järjestelmän verkkokauppani pohjaksi mm. siksi koska ulkoasusta pystyttiin tekemään juuri sellainen kuin itse halusin. Olen ollut todella tyytyväinen kanta-asiakkuusohjelmaan ja niin ovat olleet asiakkaatkin - siitä on tullut paljon positiivista palautetta. Lisäksi asiakaspalvelu on ollut aina tavoitettavissa, jopa kesälomalla ja viikonloppuisin"

-Jenni Uusikartano / Lilla Company

www.lillacompany.fi


Apulanta Shop

Tyytyväinen asiakas - Apulanta Shop

Apulannan virallinen verkkokauppa aukesi alkukesästä 2013 Sidianin verkkokauppa-alustan päälle. Apulantashopista löydät kaikki tarvitsemasi Apis-tavarat pipoista paitoihin.

www.apulantashop.fi


Backstage Rock Shop

Tyytyväinen asiakas - Backstage Rock Shop

Backstage Rock Shop vaihtoi Sidianin verkkokauppa-alustaan huhtikuussa 2013. Kanta-asiakasjärjestelmä sekä myynnin helppous ja tehokkuus, myös ulkomaille, sai tamperelaiset valitsemaan Sidianin verkkokauppajärjestelmän. Backstage Rock Shopin valikoimista löytyy kaikki kotimaisen rockin ja popin kärkinimet kuten Michael Monroe, Klamydia, Von Hertzen Brothers, Disco Ensemble, Neljä Ruusua ja Pariisin Kevät.

www.backstagerockshop.com


Karelina

Tyytyväinen asiakas - Karelina.fi

Karjalaisiin tuotteisiin erikoistunut ja karjalaisuutta maailmalle vievä Karelina aukesi huhtikuussa 2013. Verkkokaupasta voi ostaa mm. tuoreita karjalanpiirakoita suoraan kotiovelle!

www.karelina.fi


Mad Supply

Tyytyväinen asiakas - Mad Supply

Mad Supply ylläpitää useita eri kansainvälisiä verkkokauppoja bändeille ja brändeille. Verkkokauppojen listalta löytyy esimerkiksi suomimetallin vientivaltit Nightwish, Sonata Arctica, Children Of Bodom ja paljon muita. Mad Supply:n kauppias itse on aktiivisesti mukana Sidianin toiminnassa auttamassa muita verkkokauppiaita ylittämään omat tavoitteensa.

www.madsupply.com


Longplay Music

Tyytyväinen asiakas - Longplay Music

Merchandise- ja ohjelmatoimistopalveluita tuottava Longplay Music avasi uudistetun verkkokauppansa 1. joulukuuta 2012.
Longplay valitsi Sidianin verkkokauppa-alustan sen helppokäyttöisyyden, monipuolisten ominaisuuksien ja henkilökohtaisen palvelun takia. Longplayn verkkokaupasta löydät mm. Kotiteollisuuden ja Viikatteen julkaisuja.

www.longplaymusic.net


Ipanainen

Tyytyväinen asiakas - Ipanainen

Odottaville ja tuoreille äideille sekä pienten lasten vanhemmille suunnattu verkkokauppa Ipanainen avasi uudistetut ovensa Sidianin verkkokauppasovelluksella marraskuussa 2012. Yrittäjä Anni Almqvist oli aluksi muuttamassa vain verkkokauppansa ulkoasua, mutta vakuuttui Sidianin verkkokauppa-alustan lukuisista ominaisuuksista ja sopivuudesta verkkokaupan viemiseksi seuraavalle tasolle. Myös paikallisuus oli tärkeä tekijä uuden palveluntarjoajan valinnassa Ipanaisen verkkokaupalle.

www.ipanainen.fi


Miss Windy Shop

Tyytyväinen asiakas - Miss Windy Shop

Naisten pin-up vaatteisiin keskittynyt verkkokauppa Miss Windy Shop perustettiin 1. marraskuuta 2012. Suunnittelimme kauppiaan kanssa yhteistyössä kaupan ulkoasun, markkinointikampanjat, tuotteiden valokuvauksen sekä erityiset pakkausmateriaalit. Kaupan avaaminen ylitti kaikki odotukset ja kasvu jatkuu vahvana.

www.misswindyshop.com